CANVI DE FUSTERIES, PRIMER PAS PER L'ESTALVI ENERGÈTIC

Les finestres i tancaments exteriors són una part molt important en l'estalvi d'energia dels immobles. Són sistemes que ens ajuden a millorar el confort interior i l'eficiència energètica dels edificis, a més de reduir el consum d'energia. Canviar les fusteries antigues pot suposar un estalvi considerable en la factura de calefacció i aire condicionat, a més d'una garantia d'aïllament acústic.

Aquesta consciència d'estalvi i de reduir l'impacte ambiental ja comença a ser una realitat. La propietària d'un habitatge del carrer Giriti de Barcelona volia aïllar tèrmicament el seu habitatge sense haver de renunciar a les balconeres de fusta massissa d'un edifici de més de 100 anys. Al tractar-se d'un edifici catalogat com a patrimoni històric s'havia de mantenir també tant la composició dels vidres com el color de la fusteria.

Solució: desmuntar el bastiment que subjectava els vidres antics, simples i de 3 mm de gruix, i substituir-lo per un de nou amb prou secció per subjectar 4 vidres per porta de triple capa i càmera d'aire que aïllen tan tèrmica com acústicament. Ara ja pot fer fred o haver-hi soroll al carrer Giriti que no sentiran res!


Veure fotos dels nostres PROJECTES

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada