En
un post anterior us parlàvem dels principis
de proximitat que mouen a Espais
Duals. El concepte de proximitat no l’apliquem només a l’arquitectura sinó
que ens agrada com a manera de viure Barcelona.
Ens
agrada tot allò que els supermercats i les grans cadenes de restauració estan
destruint. Anar a comprar i parlar sobre el barri amb la fornera, que el
xarcuter sàpiga com t’agrada que talli el pernil dolç, i que quan vas a sopar
fora et sentis com si un amic t’hagués convidat a casa seva.
D’això
mateix parlàvem amb l’Ana aquest cap de setmana mentre impartia un curs de
sushi y sashimi al seu restaurant, l’Ikkiu.
Fan menjar casolà estil japonès, així es defineixen. I per nosaltres és una
definició impecable, senzilla i exquisida com el menjar i el tracte que rebràs.
És
un restaurant petit, sense aires de
grandesa, no s’han apuntat a la moda “japo” ni utilitzen la paraula “lounge”
per ser més “cool”. Porten molts anys al barri, establerts en un local que va
ser un habitatge amb botiga, on l’avi de l’Ana venia matalassos. No tenen
cartell, però els dibuixos del Yoshi que
decoren tot el restaurant us indicaran que heu arribat a l’Ikkiu.
Un exemple de feina ben feta, d’autenticitat i de creure en allò que fas.
Un exemple de feina ben feta, d’autenticitat i de creure en allò que fas.
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada