ADEQUACIÓ D’UN HABITATGE AL C.GIRONA, BARCELONA

Quan vam fer la primera visita a l’habitatge del carrer Girona, els propietaris ens van donar una lliçó de confiança i de respecte per la feina. Al sortir, després d’una hora prenent mides, fent fotos i parlant de les seves expectatives sobre aquell espai que havia de ser casa seva, ens van dir “aquí teniu una còpia de les claus”. La nostra resposta va ser “home, espereu a veure el pressupost i a saber si encaixa amb les vostres expectatives”, però ells van contestar “no, heu estat molt puntuals i heu demostrat també que sou professionals així que si ajustem la intervenció a les nostres possibilitats econòmiques podem començar quan vulgueu”.



Aquesta lliçó ens ha servit per aprendre que encara hi ha gent que creu en la feina ben feta i la confiança en les persones. No van voler ni comparar el nostre pressupost amb cap altre, i al cap de dues setmanes, després d’haver acordat quina era la distribució que més s’adaptava a les seves necessitats i quin havia de ser l’estil d’acabats de l’habitatge, vam començar les obres.

La finalitat de la intervenció era que traguéssim el màxim partit a un espai mal distribuït, però amb molt potencial. L’altra premissa era que l’estil final de l’habitatge fos, sota el seu criteri, atemporal, és a dir, que d’aquí a un temps no els semblés que vivien en un espai antiquat. La solució que vam proposar va ser de connectar l’espai de la sala amb l’espai d’accés i la cuina per aprofitar al màxim la llum de la façana principal i tenir un espai diàfan que donés amplitud a la zona que més s’utilitzaria de l’habitatge. Del lavabo petit, amb forma d’L n’hem donat una part a l’habitació per fer-ne un armari.



Pel que fa als acabats, vam triar una rajola porcelànica color gris amb tons ocres per la totalitat de l’habitatge, excepte al lavabo gran que hem triat un rajola del mateix format i material, però molt més clara i elegant, col·locada a trencajunt per donar un toc diferencial. Tant la cuina com el lavabo petit s’han enrajolat amb gres ceràmic de color blanc amb textures triades pels clients. El color de les parets el vam triar un cop escollits els mobles, que combinaran el ferro amb la fusta.

El preu de l'adequació de l'habitatge és de: 622 €/m2

Veure fotos dels nostres PROJECTES



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada