LA NOVETAT: FLAT MAKE-UP!

Molt sovint ens passa que els nostres amics ens demanen que els acompanyem a veure el pis que els interessa perquè no se l’acaben d’imaginar moblat, els costa veure si l’espai té possibilitats o si la distribució els pot condicionar pel que ells necessiten. Nosaltres i anem contents i afalagats per poder-los ajudar, però, és clar, això només ho fem amb els amics I hi ha milers de persones que tenen el mateix problema.


És per això que des d’Espais10, el departament de consultoria immobiliària d'Espais Duals, i en col·laboració amb els nostres amics de Keli hem engegat un nou servei que creiem, que ens beneficiarà a tots: el FLAT MAKE-UP!

I què és el Flat Make-Up? Us preguntareu…Doncs molt senzill, és una tècnica de recrear la possible distribució d’un habitatge en un espai utilitzant el “make-up” o “maquillatge”. Expliquem-ho amb més detall. Una gran quantitat d’habitatges que hi ha al mercat es venen sense reformar o estan antiquats o buits, és per aquest motiu que és difícil imaginar quines possibilitats tenen, a més, és molt poc encoratjador entrar a veure el que podria ser el “pis dels teus somnis” i que l’espai no sigui gens atractiu. És per això que el Make-Up immobiliari proposa l’adequació temporal d’un espai per mostrar les seves possibilitats i qualitats recreant un escenari del que podria ser la seva distribució.

I aquesta tècnica no només la fem servir per la venda habitatges, sinó que també es pot aplicar en locals comercials o en habitatges de lloguer ja que és un sistema molt ràpid, econòmic i eficaç.


I com que ja sabeu que el nostre leit motiv és “dit i fet” ja en tenim un per ensenyar!

Fes click aquí per més informació.

El preu del Make-Up d'aquest habitatge és de: 16 €/m2

Veure fotos dels nostres PROJECTES