LLIBRE, ORXATA I UN PATI

Puges el carrer Gran, gires per Montseny i quan arribes al teatre Lliure de Gràcia gires a mà dreta. El carrer Virtut és de trànsit restringit, és tranquil i comunica directament amb l'animada plaça del Sol. Al número 10 del carrer hi ha un edifici encantador, de planta baixa i una planta pis, amb una escala empinada i amb ganes d'una maneta de pintura, a l'edifici només hi ha 3 veïns.


Quan obres la porta trobes la primera sorpresa, un paviment hidràulic i canvia de colors i motius segons vas canviant d'estança. L'habitatge té la típica distribució de Gràcia, obertures davant i darrera, estances interiors i sostres molt alts, però quan busques el lavabo et trobes la segona sorpresa, un pati posterior d'interior d'illa que et demana a crits que agafis un llibre i et compris una orxata a les italianes de la plaça de la Revolució per passar la tarda a la fresca!


Però no tot són flors i violes, l'habitatge té possibilitats sí, però li cal una bona intervenció. Mentrestant un bon Make-Up per ressaltar les seves qualitats, una rentada de cara, una mica de cartró i llest per lluir!

En cara no l'has vist?

Contacte: Torrent Finques
Tipus:      Empresa immobiliària
Telèfon:   93 419 35 31


El preu del Make-Up d'aquest habitatge és de: 30 €/m2

Veure fotos dels nostres PROJECTES