DIT I FET, LA NOSTRA MARCA PERSONAL!

Una vegada els nostres bon amics de Keli ens van batejar com a “DIT I FET”. És una expressió que ens agrada i que creiem que podria arribar a ser la nostra marca personal. I sinó pregunteu-ho als propietaris de l’habitatge del carrer Vintró a veure què diuen...

La història va començar quan en Pere ens va trucar per veure’ns a un pis que havien tingut llogat en renta antiga durant moooolts anys. Quan diem molts ens referim a que tot i funcionar amb una cuina de butà, el pis encara conservava la cuina d’obra per foc de llenya amb el forat a terra per les cendres.


Tot i l’antiguitat, ens vam enamorar des del principi, quadrat, lluminós, amb rajoles hidràuliques i sostres de més de 3 metres! I l’edifici...al cor de Sant Andreu, a un passatge de prioritat de vianants i catalogat pels seus esgrafiats de façana. L'única pega...un tercer sense ascensor.

Com sempre vam assessorar als propietaris de les sortides que li vèiem al pis i vam arribar a una solució: reformar-lo íntegrament i llogar-lo. La inversió en la reforma, amb un preu de lloguer just, s’amortitzaria en menys de 4 anys i no caldria desfer-se d’una propietat que, a més de ser una joia, té molt valor sentimental pels propietaris.


Calia lligar-ho tot: proposta arquitectònica adaptada al perfil d’un tercer sense ascensor, inici d’obres, organització habitual i promoció de l’habitatge per trobar al llogater i no perdre ni un mes d’amortització. Ja teníem la fórmula per fer-ne promoció: LLOGUER SOBRE PLÀNOL A SANT ANDREU!

I el resultat no podia tenir més èxit! El mateix dia que vam acabar les obres ja teníem llogaters! A gaudir-lo nois!

El preu de l'adequació de l'habitatge és de: 431 €/m2

Veure fotos dels nostres PROJECTES

Agraïments:

Pere i Montse: per la vostra bona predisposició i les bones idees!
Eulàlia: per ser la clau del projecte.
Inmovando/Urbis Grup: per confiar en nosaltres i per un futur prometedor.
Col·laboradors i proveïdors habituals: per ser-nos fidels.