VOLEU SABER "QUÉ SE CUECE"?

Us heu fixat que quan reuneixes a un grup d’amics a casa, siguin 3 o 50, sigui a dinar o a passar una estona, sempre acabeu tots reunits a la cuina? Feu la prova!

El que ningú ens pot negar és que el menjar sempre és el centre de les celebracions més tradicionals i les cuines passen a ser un espai molt important dels habitatges. I què dieu de les cuines de casa els pares? Sempre fan bona olor i sempre amaguen alguna sorpresa agradable. Em direu que el primer que feu quan aneu a dinar a casa els vostres pares no és córrer a la cuina a veure “qué se cuece”?! Mai millor dit!


Doncs la cuina que us presentem no és una cuina qualsevol, és una cuina que hem trepitjat moltes vegades i a la que correm quan ens conviden a dinar. És una cuina especial, de la que coneixem tots els raconets i per tant a la que ens feia molta il·lusió reformar.
La cuina, de qualitat al seu dia, no s’havia reformat mai, i a més d’una estètica ja passada de moda, necessitava una bona posada a punt. La proposta que vam fer era senzilla, dos grans mòduls a costat i costat amb un gran espai de treball i tots els electrodomèstics als laterals, integrats i aprofitant al màxim l’espai. Al fons, al costat de l’accés a la cuina, un espai d’emmagatzematge format per diversos mòduls fets a mida del que s’hi havia de desar.


La resta va ser fàcil, deixar triar als usuaris de la cuina els equipaments i colors, ells sabien molt bé el que volien i el fet de conèixer-nos tan bé ens donava la seguretat que estaríem d’acord amb tots els acabats. I així va ser, en un tres i no res i gràcies al treball en equip teníem una cuina de revista que esperem ens convidi a veure “qué se cuece” molt de temps!

El preu de l'adequació de la cuina és de: 1.120 €/m2

Veure fotos dels nostres PROJECTES

Agraïments:

Jordi i Jusa: per les bones idees, la paciència i l’esforç d’una mudança!
Aleyda: per unes fotos que res tenen a envejar a les professionals!
Col·laboradors i proveïdors habituals: per ser-nos fidels.