ADEQUACIÓ INTERIOR D'UN HABITATGE AL C.EMPORDÀ, BADALONA

Habitatge existent situat en la planta tercera d’un edifici d’ús privat de planta baixa i 5 plantes pis que es troba al carrer de l'Empordà de Badalona, Hi ha quatre entitats per planta. L'ús característic de l'edifici és el d'habitatge. L'any de construcció de l'immoble data del 1965.

L’habitatge que es reforma té el seu accés des de l’escala comunitària de l’edifici. L’espai interior té forma irregular, i comparteix replà amb 3 altres entitats. Es composa d’un rebedor, una cambra higiènica que ventila pel pati de llums de l'edifici, tres habitacions, una sala i una cuina que ventila per un petit pati interior. L’espai interior descrit conforma una superfície útil total de 46,00 m2.



El projecte de reforma proposa adequar aquest espai aprofitar-lo més i per donar-li un aire més modern per arribar a més públic interessat i vendre'l ràpidament. Tot i ser un habitatge ben conservat, en els darrers 20 anys no s'hi havia fet cap actuació i calia pensar millor la seva distribució i donar-li un toc actual, així que es va proposar l'eliminació del passadís i l'ampliació de la cambra higiènica com a mesures obligatòries. Tant l’adequació de l'espai com el canvi d'imatge va ser limitat al petit pressupost disponible, però molt pensat. La proposta contempla un canvi d'equipaments tant de cuina com de cambra higiènica, la instal·lació de parquet a tot l'habitatge excepte a les cambres humides que s'hi col·loca una peça porcelànica. També s'amplia la balconera de la sala, col·locant-hi doble vidre per garantir el confort, i s'elimina el tancament d'alumini del balcó per aprofitar la llum. La finestra d'una de les habitacions, la més petita, es parteix per poder guanyar espai per la cambra higiènica i no perdre l'habitabilitat de l'habitació. I finalment es reparen les parets i es pinta tot l'habitatge. Un cop acabada la reforma el resultat és un habitatge petit, però molt ben aprofitat, confortable i destinat per a qualsevol perfil de persona.

El preu de l'adequació de l'habitatge és de: 287 €/m2

Veure fotos dels nostres PROJECTES