REFORMA INTEGRAL D'UN LAVABO A BADALONA

Banyera o dutxa?
Les dues opcions tenen pros i contres, però sembla que el ritme de vida actual, la necessitat d'estalvi dels recursos naturals, l'accessibilitat i fins i tot la superfície dels nostres habitatges condicionen a moltes persones a triar la dutxa. 

Posem bidet o no el posem?
És un equipament que cada cop està més en desús, però que té una "clientela" molt fidel que no pot renunciar a ell.

Aquestes són algunes de les decisions que has de prendre quan et reformes el bany. En el cas que us presentem a continuació, s'ha canviat la banyera per una dutxa d'obra a peu pla, pensant en la millora de l'accessibilitat. S'ha col·locat un conjunt de dutxa encastat de línies rectes amb una dutxa de sostre de 40x40cm.

Es va modificar la distribució dels equipaments per aprofitar l'espai i aconseguir més sensació d'amplitud, sensació que es reforça amb les rajoles porcellàniques triades: pissarra per la zona de dutxa i el paviment i rajoles blanques mate pels revestiments, combinades amb detalls de color bordeus. 


I per últim, tot i que es van estudiar algunes alternatives al bidet, finalment es va triar inodor i bidet suspesos per facilitar la neteja del bany.



El preu de la reforma interior del lavabo és de: 1.400 €/m2


Veure fotos dels nostres PROJECTES