UN CANVI D'AIRES A L'HOSPITALET

Tot i que vivim immersos en una rutina difícilment alterable, a tothom li agrada la varietat. No ens agrada repetir model de roba dos dies seguits, no mengem cada dia el mateix i de tant en tant fem algun canvi de look.


Despertar-se cada dia veient el color pistatxo de la paret de la teva habitació o sopar envoltat del taronja de la sala també forma part de la nostra rutina. I perquè no fer un canvi de tant en tant? Això és el que hem fet amb aquest habitatge.
Fa uns anys va triar aquests colors per decorar casa seva, i va comprar mobles i complements d’acord amb aquesta decisió. Ara necessitava un canvi d’aires, uns colors més suaus i un paviment més càlid per fer de casa seva un lloc més acollidor.


En aquest cas hem triat un paviment de fusta laminada de color fosc i a les parets un color suau amb diferents tonalitats de grisos, donant un toc més fosc a les parets principals.  Al lavabo i a la cuina s’ha col·locat una rajola ceràmica de color gris/marró que combina amb el parquet laminat. Amb aquestes petites intervencions el pis aconsegueix un toc elegant, reforça el seu caràcter càlid i acollidor i no necessita una inversió en mobiliari ja que els colors que s’han triat combinen amb el que ja tenia.

El preu de la reforma interior de l’habitatge és de 64 €/m2

Veure fotos dels nostres PROJECTES

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada