EL CARRER DE LA MARQUESA

Sempre que entrem a un espai on no hem estat mai abans tenim impressions a primera vista. A vegades aquest « feeling » és molt positiu i d’altres no tant…Nosaltres creiem que és una qüestió sensitiva, llum, colors, olors, textures, soroll…



La primera vegada que vam entrar al pis del carrer Marquesa vam tenir una impressió sorprenentment bona. I diem sorprenent ja que els anteriors llogaters no l’havien respectat ni cuidat. La veritat és que feia por.

I què passa quan un pis ha estat maltractat d’aquesta manera? Que els propietaris s’han cansat de tenir problemes i el volen vendre. Aquesta és la dinàmica dels darrers anys. A nosaltres ens sembla una situació tristíssima.

Però tornem a la nostra historia. Tenim un pis que fa por, uns propietaris cansats i amb ganes de vendre’l i una situació immobiliària que només ens deixa una solució: reformar-lo i tornar-li a donar la solera que es mereix!

Tot i ser un entresòl el pis té molta llum, està a un edifici ben conservat a un carrer semi-peatonal del Guinardó amb casetes i jardins al davant. La distribució original no ens desagrada gens, és molt quadrat, té 3 habitacions grans i un menjador ampli. L’únic que no ens convenç és la cuina a l’estil túnel, limitada per una paret de càrrega per un costat i pel pati interior per l’altre.



Després de donar-hi moltes voltes i passar per moltes mans, ens quedem amb la primera proposta que se’ns havia acudit, obrir-la al rebedor en forma de barra americana! Amb això no només guanyem espai per treballar sinó que li donem llum directe a través del pas doble del rebedor i creem un espai perfecte pels esmorzars ràpids. I per acabar de ressaltar-la, una paret verda!

El preu de l'adequació de l'habitatge és de: 431 €/m2

Veure fotos dels nostres PROJECTES


Agraïments:

África, Josep Maria i Manolo: per les xerrades cinematogràfiques i les bones idees!
Arnau: per estrenar-te i posar-te al "mando" de l'obra!
Inmovando/Urbis Grup: per confiar en nosaltres i per un futur prometedor.
Col·laboradors i proveïdors habituals: per ser-nos fidels.