EL CARRER DE LA MARQUESA

Sempre que entrem a un espai on no hem estat mai abans tenim impressions a primera vista. A vegades aquest « feeling » és molt positiu i d’altres no tant…Nosaltres creiem que és una qüestió sensitiva, llum, colors, olors, textures, soroll…La primera vegada que vam entrar al pis del carrer Marquesa vam tenir una impressió sorprenentment bona. I diem sorprenent ja que els anteriors llogaters no l’havien respectat ni cuidat. La veritat és que feia por.

I què passa quan un pis ha estat maltractat d’aquesta manera? Que els propietaris s’han cansat de tenir problemes i el volen vendre. Aquesta és la dinàmica dels darrers anys. A nosaltres ens sembla una situació tristíssima.

Però tornem a la nostra historia. Tenim un pis que fa por, uns propietaris cansats i amb ganes de vendre’l i una situació immobiliària que només ens deixa una solució: reformar-lo i tornar-li a donar la solera que es mereix!

Tot i ser un entresòl el pis té molta llum, està a un edifici ben conservat a un carrer semi-peatonal del Guinardó amb casetes i jardins al davant. La distribució original no ens desagrada gens, és molt quadrat, té 3 habitacions grans i un menjador ampli. L’únic que no ens convenç és la cuina a l’estil túnel, limitada per una paret de càrrega per un costat i pel pati interior per l’altre.Després de donar-hi moltes voltes i passar per moltes mans, ens quedem amb la primera proposta que se’ns havia acudit, obrir-la al rebedor en forma de barra americana! Amb això no només guanyem espai per treballar sinó que li donem llum directe a través del pas doble del rebedor i creem un espai perfecte pels esmorzars ràpids. I per acabar de ressaltar-la, una paret verda!

El preu de l'adequació de l'habitatge és de: 431 €/m2

Veure fotos dels nostres PROJECTES


Agraïments:

África, Josep Maria i Manolo: per les xerrades cinematogràfiques i les bones idees!
Arnau: per estrenar-te i posar-te al "mando" de l'obra!
Inmovando/Urbis Grup: per confiar en nosaltres i per un futur prometedor.
Col·laboradors i proveïdors habituals: per ser-nos fidels.