PRINCIPIS DE PROXIMITAT


Algun cop heu intentat definir el que feu amb una paraula o una frase molt curta?  Intentar inventar un nom o un eslògan que reflecteixi tota la feina que hi ha al darrera no és fàcil.

Nosaltres era el primer cop que ens trobàvem davant d’aquest repte i vam creure que era molt important fer l’esforç per un motiu: per saber si tens una idea clara has de ser capaç de definir-la breument. Després de donar-li voltes i més voltes vam veure clar que nosaltres fem Arquitectura de Proximitat.

Fer Arquitectura de Proximitat vol dir ser accessibles, saber escoltar, conèixer una mica més a qui tenim davant i saber entendre el que vol,perquè el més difícil d’una idea és saber expressar-la.

Llavors comença la nostra feina, pensar la solució que millor s’adapta a tu, aconseguir que et sentis còmode a l’espai que hem dissenyat pensant en tu i donar respostes a totes les teves preguntes i inquietuds.

Ser propers també vol dir ser .CAT, valorar el que tenim a Barcelona i a Catalunya i apostar per rehabilitar el patrimoni que ens envolta, des del detall més insignificant fins al més gran.

A més, no volem que et preocupis per res, nosaltres ens encarreguem de tot abans, durant i després de l’obra, però sempre fent-te partícip del procés en la mesura que tu vulguis.

Volem canviar el concepte d’arquitectura, volem aconseguir que el teu espai sigui tal i com l’havies imaginat i que el camí sigui el més agradable possible.

I per tu...què és Arquitectura de Proximitat?

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada